Päivärytmiini. Joko se menee näin:
Koneella
Syön
Koneella
Syön
Koneella
Syön

ja sitten jossain vaiheessa vain käyn pikaisesti koiran kanssa ulkona...

Mutta esim tänään se on mennyt näin

Luen
Syön
Luen
Syön
Koneella
Syön
Luen
Syön
Koneella
Syön
ja sitten jossain vaiheessa vain käyn pikaisesti koiran kanssa ulkona.

Eli aika surkeasti. Nyt olen innostunut lukemaan Harry Potteria, ei sitä uusinta, ei musta oo englanniksi lukemaan sitä... Tai en vaan halua ostaa sitä englanniksi, kun haluun sen ostaa suomeksi kun ilmestyy...
En ole oikeastaan mikään suuri HP-fani, mutta kyllä niitä lukee...

Ja jos en sitten lue, istun koneella. Ja tosiaan, jossain vaiheessa käyn vain nopeasti koiran kanssa ulkona.
Pitäisikö muuttaa jotenkin päivärytmiäni?
Ehkä.

Koiran kanssa on käytävä useimmin ulkona. Nykyään käyn kolme-neljä kertaa päivässä. Pitäis alkaa käymään viisi kertaa päivässä!! Tänään koiran kanssa on käyty kaks kertaa... Äiti aamulla, mä päivällä joskus kahden aikaan. Seuraavaksi menen viideltä. Ja sitten seitsemältä. Ja sitten kymmeneltä.

Ja sitten, pitäisi tehdä jotain muutakin kun olla koneella. Niinkuin Neulanen sanoi, kotitöitä. Saisi ilahdutettua äidin. Tekisin kotitöitä ilman, että mua olis pakko kokoajan komentaa... Mutta aina ei vaan jaksa. Tai en oikeastaan koskaan vaan jaksa >.< Toivotonta.

Kai nyt jokainen vaan istuis mielellään koneella, eikä tekis mitään mut äidinkin on pakko, kun kukaan muu ei tee mitään. Huoh.

Ja sitten yksi iso ongelma, huoneeni. Aina sanon esim tännekki et pitäis siivoo huone, mut ikinä en saa mitään aikaseksi!! :( Är. Inhottaa saamattomuuteni.
Äiti ostaa kaikkea kivaa ja hienoa mun huoneeseen, viimeiseksi uuden (60euron:O:O:OO) päiväpeiton, verhot ja maton. Ja silti mun huone näyttää kaatopaikalta. Tunnen itseni nyt niin paskaksi taas. Täytyy se siivota. Tänään vielä.
(odottakaa vaan niin kerron, ääh, en saanut mitään aikaiseksi...)