Jeps. Riitelin äidin kanssa aamulla. Kerroin eilen illalla, että mulla on hirveän huono olo... ja että oksensin... lauantaina ja jopa sitten sunnuntainakin vähän... (ei, ei ole tarkoitus ryhtyä bulimikoksi... mutta kun...) Ja tänään aamulla valitin huonoa oloa (olisin vain halunnut jäädä kotiin) ja sitten äiti suuttu. "Paha olo?" "Nii. Oksettaa..." "Et sä semmosen takia jää kotiin! Ei koulusta voi olla tolleen vaan pois! Tolle linjalle ei lähdetä, että jäätäisiin koulusta pois..." Olenko liian läpinäkyvä vaiko?? Mä en ois millään jaksanut. Itkin ja kiukuttelin. Löin taas vaihteeksi itseni ihan mustelmille (aina kun hermostun, lyön lantioluitten kohdalle. Se OIKEASTI auttaa hermostumiskohtuksissa...) jee.
Koulussa taas kaikki oli niin... ÄRSYTTÄVÄÄ. Nyt särkee pää ja tekee mieli suklaata. Tekee mieli karkkia. Tekee mieli ihan mitä tahansa! Tekisi mieli mennä leffaan ja ostaa joku himo isokarkkipussi ja mässätä sitä siellä. Mut nyt saatana äiti keksi, että empäs pääsekkään. Sekin on semmone vitun... Ärh!
Mä en jaksa. Pää särkee. Tekee mieli suklaata!!!!!! Tekee mieli! Tahdon! Oon syöny kyl jo jäätelön ja suklaapatukan, mutta haluan lisää!! Ärsyttää.
Hermostusmiskohtaus. ÄR.

EDIT: PIZZAA! TEKEE MIELI PIZZAA! *_*