Vituttaa. Nyt sitten voi varmaan sanoa "ihastukseni", niin. "Ihastustani" en sitten näe kun vasta ensi viikon maanantaina, sillä on tet. Miksei meilläkin vois olla, olis samaan aikaan... Mutta ei. Mesessäkään sitä ei ole näkynyt ja kun kerran sitten näin, niin hän on ihan hiljaa. No joo, yksi kaverini sanoikin, että ei sitä aina jaksa puhua. Mutta silti ottaa päähän.

Kaveri taas vaikka kuinka monennen kerran sanoi aloittavansa laihdutuskuurin. Pilailin sen kustannuksella. Vedin kaikkea, että (kaikki muuten ihan totta, vähän vain liioiteltuna :P) "iiik iiik, nyt menin syömään leivän ja neljä metvurstia päällä!! Leivässä on 70kcal ja metvursteissa yhteensä 68kcal!! Yhteensä 138kcal!! Apua apua!! Nyt oksettaa!! Täytyy mennä oksentamaan!! Vittu vaan ku oksentaminen turvottaa vatsaa inhottavasti! Ainii ja mä oon juonu ihan sikana tänää, jääteetä kokopurkin! 450kcal!!! Yhteensä 588kcal! PÄIVÄSSÄ, HEI MIETI PALJON!! Oksentamaan" Jotai tohon suuntaan, mutta se on totta että söin vaan leivän ja noin siinä samalla :D Kaverini esti mut. Mua ei kiinnosta pätkääkään.

Inhottavaa, mulla on nyt sit saldokin kiinni. Vituttaa. Ei oo mitään tekemistä. Ehkä lähden koiran kanssa ulos. Sitä ennen kuitenkin pitää ladata uudet lataamani Soadin biisit ämpeeseeni...
Heis.