Burana

Vastoin yleistä harhaluuloa, Buranaakin voi nauttia yliannostuksen.

Buranasta tulee kirjaimellisesti abstrakti olo. Saattaa ilmetä ruumiistairtautumiskokemuksia, kooma tai kuolema. Jos huono tuuri käy, saatat oksentaa kaikki lääkkeet ulos ennen kuin ihanat yliannostusoireet sekoittavat pääsi.

Buranan yliannostuksen hoitoon käytetään lääkehiiltä, mutta miksi sitä tarvitset, jos kerran nappia ihan tieten tahtoen vedit?


-----

Itsemurha on henkirikos, jonka tekemiseen vaaditaan vain yksi henkilö. Se henkilö olet Sinä. Kyllä, juuri sinä. Sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus paeta tätä julmaa maailmaa kuoleman ymmärtävään syliin! Eikö tunnukin ihanalta ajatella typerien vanhempiesi surua ja itkua ja kuinka he katuvatkaan ja toivovat, että olisit elossa. Voit tehdä itsemurhan vain yhden kerran, joten toteuttamistapa on syytä valita huolellisesti. Itsemurha on rikoksena ja ammattina maailman kolmanneksi vanhin, heti insinöörin (maailma luotiin kaaoksesta) ja poliitikon (kenen luulette sen kaaoksen aiheuttaneen?) jälkeen. Siitä on langetettu tuomioita, joiden pituus vaihtelee 1–230 elinkautisen välillä.

Yleisimpiä itsemurhatapoja ovat munuaisten repiminen ulos vesurilla tai Uusikselle vittuilu. Yksi toimiva tapa on sytytetyn dynamiittipötkön tunkeminen perseeseen. Itsemurhavälineissä suosiota ovat myös saavuttaneet Bilteman pakokaasuletku ja Etolan sininen pyykkinaru. Itsemurhaan kelpaa myös Laura Voutilaisen koko tuotanto, tosin prosessi on hidas ja tuskallinen.

Myös ranteiden auki viiltäminen on varsinkin nuorten keskuudessa kova sana, mutta kovin monet eivät osaa tehdä sitä oikealla tavalla. Ranteiden viiltäminen poikittain ei ole oikea tapa, sillä se ei aiheuta toivottuja tuloksia, vaan ainoastaan tajuttomuuden ja pikaisen hyytymisen. Ranteiden viiltelystä annetaan elokuvissa ja viihteessä tieten tahtoen vääränlainen kuva, jotta angstiset teinit eivät voisi ottaa mallia niistä ja pääsisivät hoitoon, kun heidät löydetään vessasta pienen verilammikon keskeltä. Oikea tapa ovat vinot ja pitkittäiset viillot.

Voit myös yrittää tehdä itsemurhan tyylikkäästi. Jos itselläsi ei riitä mielikuvitusta, voimme tarjota sinulle hyvän peruskaavan, jota voit sitten itse muutella. Tarvitset tähän n. 10m pitkän köyden, 9m pitkän siiman ja jotain hyvin tarttuvaa pikaliimaa. Kiipeä jonkin korkean rakennuksen katolle (leikkimökki ei kelpaa) ja kiedo köysi jalkojesi ympärille ja kiinnitä toinen pää jonnekkin missä se pysyy! Sen jälkeen kietaise siima kaulasi ympärille, ja kiinnitä sekin jonnekkin missä se pysyy. Sen jälkeen ruustaat pikaliimaa käsiisi ja länttäät kädet poskillesi ja hyppäät!! Temppua voi koristaa vaikkapa hienolla silinterihatulla tms..



By:  Hikipedia