Mä tuun oikeesti kohta hulluksi. Herppaan kaikille kavereille ku ne jauhaa paskaa mulle mesessä (meselakkoon?:P) ja kaikki asiat vaan hyökkää päälle. Koira vinkuu tossa vieressä ulos ja olen aivan levoton. Hyvä etten sentään tärise. Lantioluitten kohdalla hirveät mustelmat. Huomaa, että olen taas ihan hermona.
Kaikki kolme kaveria selittävät laihdutuskuureista, syömisistään ja painoindekseistään. Mä sekoan.
Koulussa sain hirveitä ahdistuskohtauksia ja jalat meinasivat pettää alta. Liikkeet fyysisesti ihan kännisiä, jalat huperat, kädet myös, silmät "lyö tyhjää" (siis en osaa selittää... sekava olo jne jne) eikä toisaalta pyörryttänytkään... Meinasin kaatua kenkiä jalkaan laittaessani yhden rinnakkaisluokkalaisen tytön päälle (kääk!) ja ulos mennessäni meinasin kaatua jälleen...
Terveystiedon tunti yhtä tuskaa. Järkyttävä ahdistus. Ei sitä enää pysty kuvailemaan, mutta silloin se oli aivan hirveää. Ehkä vähän kuin joku olisi tökkinyt jotain sisältäni tuhansin veitsin ja sukkapuikoin.
Sitten sain vielä tunnin päätteeksi kuunnella opettajamme saarnan luokkamme pojille (meillä ei ole IKINÄ "tylsää" tuntia, AINA on jotain... Jos ei ole heinäsirkkoja tai mitä hepokatteja saati jotain matoja niin sitten a) joku heitetään ulos b) joku saa jälki-istuntoa c) paikat vaihdetaan TAI MITÄ TAHANSA muuta!!) ja sitten juttelemaan opettajan kanssa jostain. Pelkäsin, että joku on valittanut musta jotain. Mut ei onneks... Ihan vaan polvestani ja liikuntatunneista.
Niin ja kävin terkkarilla, nyt hemoglobiini normaali 127... Ja verensokeri 5.1... Terkkarin mukaan normaali. Olisin niin halunnut, että se olisi ollut alle normaalin tason tai jotain! Mutta ei. Iloista asiassa on se, että enää ei tarvitse syödä niitä pahoja rautatabletteja kun toi hemogloniini kunnossa.
HUOHH.
Kirjoitan selvemmän kirjoituksen sitten kun rauhoitun. Kiitos tämäkin auttoi jo :D
Kauhea valitus nytkin. HUOH.