Joo, eilen oli aika hysteerinen päivä kieltämättä... Mutta nyt on viikonloppu. <3 Ja viikonlopun kaikki ihanan kamalat asiat edessä. Ensimmäisenä äidin syntymäpäivä. Jotain niin järkyttävää taas jälleen. Siis no joo, ei mitään isoja sukujuhlia tai mitään. Vaan pientä, mutta kaikki pitäisi sitten vasta ollakin täydellistä.

Kiitos Kristiina, teen nyt viiden tärkeimmän asian listan:
1) Äidin syntymäpäivä (kortti, lahjojen paketointi, leivonnaiset, juotava [osta varalle limsaa, jos en saakkaan kahvinkeitintä toimimaan aamulla])
2) Siivoa! (nyt keittiö [pitää mennä kohta] ja muuten alakertaa yms yms synttäreiden kunniaksi, että olisi vähän siistimpää vaikka en tiedä tuleeko meille edes ketään ja sitten kun/jos ehdin oma huone)

Ääh. Ei tullut kuin kaksi. No parempi. Pitää tehdä kortti tai sitten ostaa. Täytyy ostaa varmuuden vuoksi, jollen saakkaan korttia valmiiksi tai se epäonnistuu viime hetkellä tai jotain. Lahjapaperia, täytyy katsoa löytyykö meiltä vai pistetäänkö se ostoslistaan. Osta varmuuden vuoksi! Pullat+juotavat sun muut. OSTA! (voisin leipoakin, mutta ÄÄÄH, EN OSAA.)

Tänään oli taas niin helvetin ihana päivä koulussa. Taas meinasin kaatua ja se on pelottavaa jos satun kaatumaan vielä jonkun päälle suoraan :O Se ois just MUN TUURIA. Ja sitten tuntuu kokoajan, että rappusia ylösmentäessä kaatuisin taaksepäin hetkenä minä hyvänsä.

Mutta nyt varmaan menen, siivoushommat kutsuu-->